Nejnovější recenze ze sekce Igráčci
- Možnosti rychle a jednoduché výměny korby
- Bohatá výbava
- Velikost
- 2 panáčci kdy jeden řídí autíčko a druhy muže pracovat
- Krásná propracovaná hračka
Skvělý set pro chlapečky,který splňuje vše co jsme od nej očekávali . Snadná přeměna,kvalitní plast,ideální velikost. Zpracování je opravdu moc hezké u nás mají nejvetsi úspěch popelari díky popelnicim a funkčního vysypavani a také dvou panáčkům kdy jeden řídí a druhy vysypava popelnice.
- Zpracovani,
- Kvalita
- Výrobce
- Material
- VÝMĚNA nástaveb
Moc pěkně zpracované ideální hračka pro malé kluky co si rádi hrají s popelari jako můj syn.Igracka bych doporučila do školek a i maminkám co rádi českou výrobu. Nástavby snadno vyměnitelné. Nástavby ,figurky i popelnice jako na třídění odpadu.mohu jen doporučit
- Kvalita plastu
- Možnost střídání nástaveb
- Vyklápění popelnic
- Absence nějaké výpusti u cisterny
- Na popelnicích by místo znaku recyklace mohly být znaky konkrétních odpadů (plast, papír…)
Dětem hned padlo do ruky auto popeláře. Třídili jsme do popelnic různé kostičky nebo “odpadky”. Skvělé pro zábavniu formu výuky třídění odpadů nebo barev pro mladší děti. Nejdříve nechápali, jak nasadit různé nástavby, místo pootočení se je snažili zatlačit, ale po chvíli to natrénovaly. Korby pak plnily vším možným a vozily sem a tam. Škoda jen, že u cisterny na vodu není nějaká výpusť, pokud by se naplnila vodou a mohly ji pak vypouštět do nádob, byl by to pro ně určitě další oblíbený způsob hry. Kvalita plastu je opravdu špičková. Myslím si, že Igráčky s auty zdědí ještě vnoučata. Rozhodně se nejedná o fórovou hračku, kde se hned něco ulomí. Za příznivou cenu získáte opravdu hodně muziky a děti vymyslí různé způsoby, jak si s auty hrát.
- Propracovaní
- Vzhled
- Ovladatelnost
- Nemám výtku
Moc krásný popelářský set. Dcera byla unešená, nic ji nezaujalo na tak dlouho jako tenhle igráček MultiGo City set. Je to velmi propracovaná hra. Snadno se ovládá, a je velmi hodně možností, takže děti si nejen procvičí jemnou motoriku ale i představivost. Dcera vymyslela tolik způsobu, co by mě ani nenapadly. Určitě bych ji tedy doporučila nejen pro kluky ale i pro holky. Venku vždy dcera pozoruje popeláře, a teď je máme i doma, díky výrobci efko :-) za ty peníze opravdu stojí, nebudete litovat! moc moc doporučujeme!
- úžasné zpracování
- bytelné
- Pěkná cena
- kompatibilita
- hezká barva
- zaujme na první pohled
- trošku horší popis u výrobce
Již při vybalení dítě hned auto zaujalo. Hračka má moc hezký a atraktivní vzhled. Hodně jednoduchá výměna nástaveb. Hračka je bytelná a hodně vydrží. Cena je v poměru s kvalitou přijatelná. Hračka zabaví na opravdu dlouhou dobu. Úžasné pokračování českého tradičního Igráčka.
- Barevné provedení
Kvalita Igráček MultiGo je moc pěkný
Desing barevnost pěkná zpracování hladké bez ostrých hran lehká vyměnitelnost nástaveb výrobek je vhodný pro děti 3 let
Určitě si dítě vyhraje a zdokonalí motoriku příslušenství dostačující Igráček nemá žádné ostré hrany s výrobkem jsem velice spokojená
- Příslušenství
- Snadná manipulace
- Barevnost
- Nemám
Úžasně do detailu zpracované velké auto. Které lze snadno přestavět na čtyři různá auta (popeláři, náklaďák, cisternu, vozík). Zároveň díky čtyřem různobarevným popelnicim naučí děti o správném třídění odpadů. Auto je bytelné a snadno ovladatelné. Líbí se mi variabilita a různé možnosti hraní. S autem si vyhraji i dvě děti zároveň, spolupracují a zkoušejí různé možnosti zapojení prislušenství.Cena je výborná, za relativně málo peněz dostanete velký set se spoustou možností.
krásná klasická figurka
klasická hračka, která neztratila kouzlo a je z velmi kvalitního materiálu.
Kvalitní a krásné hračky
česká výroba
Pěkná variabilní hračka pro kluky.
Pevný plast.
Efko Igráček Výpravčí s plácačkou
Přidáno: 19. listopadu 2023
(naposledy upraveno 19. listopadu 2023)
Zakoupeno v Efko
- Kvalitní výrobek.
- Nic.
- Krásná hračka
Je to dárek pro vnuka, sám si ho vybral, spokojenost
Velmi pěkné designové zpracování.
Výborné pro pochopení náročné práce pracovníků záchranného systému.
Zobrazuji 61 - 80 ze 500 recenzí « Předchozí 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Další »